Bruisend Zomerfeest 30 juni 2019

Klik HIER om ook de tekst van de laatste nieuwsbrief over het zomerfeest te lezen.


Het seizoen wordt afgesloten met een bruisend zomerfeest bij Domaine Regis Frères in Vidauban.

Het zal een feest zijn waar we elkaar in ongedwongen sfeer ontmoeten kunnen, genieten van de zon, de muziek, een walking dinner met een drankje en van elkaar. Wij hebben gekozen voor een walking dinner, zodat het geen statische bijeenkomst wordt, maar “ontmoeten” centraal staat.

Het walking dinner wordt in zes tot zeven delen ter plaatse verzorgd door Caspar en Barbara Burgi van Hotkitchen, die ons op Koningsdag al voor lieten proeven van hun geweldige spare ribs. Met hun inspanningen belooft het ook in culinair opzicht een top event te worden!

De kosten kunnen desondanks beperkt blijven, omdat we het serveren met vrjwilligers doen, de drank in eigen beheer, enkele sponsoren bereid hebben gevonden een bijdrage te leveren en het bestuur uit de verenigingskas het welkomstdrankje aanbiedt.

De muziek tijdens het feest wordt verzorgd door Frits de Wit (www.livezanger.nl) Hij zingt o.a. jazz, (Frank Sinatra o.a.) en zijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar zangnummers met muziek van “big bands”, mede omdat hij zelf ook trompetspeler is. Daarnaast zingt hij Nederlandse en Engels-talige “feelgood” nummers. Zijn optredens zijn een feest van herkenning. Hij bouwt zijn programma op van rustige nummers naar wat uitbundiger meezingers. Ook is er ruimte om te dansen. In de pauzes en tijdens het eten verzorgt hij de achtergrond muziek. Kortom: met een zanger als Frits is het feest op voorhand al een succes.


Datum: 30 juni

Tijdstip: 16.00 – 23.00 uur

Plaats: Domaine Regis Frères in Vidauban

Aanmelden vóór 23 juni a.s. via event@a-n-m.nl

Kosten: € 47,50 p.p.

Te voldoen bij inschrijving op rekeningnummer: FR76 1910 6000 0307 3314 5000 097 t.n.v. Association Néerlandaise du Midi of NL12 ABNA 0439 6478 00 t.n.v. E. A. de Blécourt inzake ANM o.v.v. Zomerfeest

Dit zomerfeest wordt mede gesponsord door: