Wie heeft er zin in een fotoclub?

Met deze foto won het model (Jip) de titel WRAF’s Next Dog Model … foto: Marcel Reimer

Vijf jaar geleden emigreerde ik naar het zuiden, naar de Provence Verte (omgeving Salernes). Ik gaf er het voorzitterschap van Fotokring Polderlicht voor op en dat van de afdeling Kennemerland van de Fotobond. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Sinds ik niet meer ben aangesloten bij een fotoclub, mis ik iets. Ik fotografeer me suf en ik deel mijn foto’s via Facebook. Maar dat is toch anders. Ik mis de gefundeerde feedback (én kritiek) en het gevoel van saamhorigheid dat je alleen van gelijkgestemden krijgt. Daarom ben ik van plan een fotoclub op te richten.

Bedoeling is om eens in de twee weken bij elkaar te komen om elkaars werk te bekijken, te bespreken en om de nodige tips en kennis op te doen om nóg meer uit je hobby te halen. Regelmatig eropuit trekken om samen met anderen te fotograferen zal zeker ook op het programma staan. En wie weet, exposeren we wel samen!

Dus: ligt jouw passie bij fotografie? Heb je ervaring met fotograferen en lijkt het je leuk om met Nederlandstaligen je hobby te delen? Doe dan mee! Laat van je horen en stuur een e-mail naar: marcel@reimer.fr. Alvast welkom!

O ja, voor de broodnodige inspiratie verwijs ik naar de website van mijn oude club: fotokringpolderlicht.nl