Unieke tentoonstelling èn concert op 28 oktober!

Op 28 oktober biedt de gemeente Cannes, in samenwerking met de ANM en DNC, de leden een unieke kans om kennis te maken met de avonturen van Tinco Lycklama à Nijeholt.
Hieronder treft u de informatie over dit bijzondere evenement alsmede een artikel van George Homs, directeur van de Lycklama Foundation, over leven en werk van de Friese jonkheer.

“IN DE VOETSPOREN VAN EEN FRIESE JONKHEER”
EEN MUZIKALE REIS DOOR DE ORIENT
georganiseerd door de gemeente Cannes
in samenwerking met ANM en DNC voor
de leden van beide Nederlandse clubs

 ZATERDAG 28 OKTOBER 2017 van 17.00 – 20.00 UUR
MUSEE DE LA CASTRE, CANNES

In de afgelopen maanden hebben de leden van de Nederlandse clubs in Zuid Frankrijk via tijdschrift en website kennis kunnen nemen van het bijzondere leven van Tinco Lycklama à Nijeholt, een Friese jonkheer geboren in Beetsterzwaag. Dit in het kader van de tentoonstelling “Le fabuleux voyage du chevalier Lycklama en Orient, 1865-1868) in Cannes. Lees hier meer over.

De gemeente Cannes, in samenwerking met ANM en DNC, biedt u nu een unieke kans om in de prachtige 12e eeuwse kapel van het museum een concert bij te wonen van de musici Fady Zakar en Aya El Dika.

Voorafgaand aan het concert is er gelegenheid om de tentoonstelling te bezoeken (deze sluit op 29 oktober). De bijeenkomst wordt afgesloten met een apéro in de cour van het museum.


Kosten: € 15 pp (in dit bedrag is alles inbegrepen: bezichtiging van de tentoonstelling, het concert en het apéro).
Schrijf u nu in: stuur een mailtje naar
event@a-n-m.nl 
Het aantal plaatsen is beperkt!
Het verschuldigde bedrag gaarne overmaken op:

NL12  ABNA 0439 6478 00 ten name van Mr.E.A.de Blécourt inzake ANM Onder vermelding van “Cannes”.


De uitvoerende musici:

Fady Zakar

Oorspronkelijk afkomstig uit Libanon, woonde in Algerije, Irak en Italie. Zakar bespeelt verschillende instrumenten en heeft zich met name toegelegd op traditionele instrumenten zoals de Griekse lier en de Arabische wadi. http://www.fadyzakar.com/

Aya El Dika

 Deze zangeres uit Libanon biedt haar publiek een breed en gevarieerd repertoire.