Sinterklaas bezoekt Zuid Frankrijk op 25 november!

Zondagmiddag 25 november om 13.30 uur

komen Sinterklaas en zijn zwarte pieten weer met de boot aan in Zuid Frankrijk!

De JOP maakt er een feestje van voor jong en oud. Onder de Zuid-Franse zon arriveert de Sint met zijn pieten in de haven van Porte de la Rague. De kinderen zingen sinterklaasliedjes, de pieten gooien pepernoten en marsepein. Natuurlijk heeft de Sint een cadeau en een persoonlijk praatje voor alle kinderen. Voor de ouders en andere liefhebbers is er een gezellige borrel met Hollandse hapjes en drankjes. Per boot komen de Sint en zijn Pieten aan om alle kinderen te ontmoeten en toe te spreken. 

Het Sinterklaasfeest voor de kinderen aan de Cote d’azur wordt mede mogelijk gemaakt door het Riviera Beach Hotel. In de stijlvolle lobby van het hotel vindt de ontvangst door Sinterklaas en de borrel plaats. Nadat Sinterklaas en zijn Pieten zij uitgezwaaid is er een gezellige Sinterklaasborrel.

Ze verwachten om 13.30 uur aan te komen in de haven van Port de la Rague in Mandelieu La Napoule. Het feest zal net als vorig jaar plaatsvinden in het Riviera Beach Hotel in Port de la Rague in Mandelieu La Napoule.

Bij deze nodigen we alle kinderen tot +/- 10 jaar uit om samen met hun ouders Sinterklaas en zijn pieten te verwelkomen

svp inschrijven via de website van de DNC (De Nederlandse Club Côte d’Azur)

Aanmelden kan tot uiterlijk 22 november

KOSTEN
Inschrijfgeld voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar:
• JOP/De Nederlandse Club:
€ 7,50 per persoon
• ben je GEEN DNC lid dan betaal je € 15,00
per persoon.
Alle drankjes en hapjes zijn inbegrepen.

LET OP:

  • Het cadeautje dien je zelf te verzorgen. Aub VOOR- EN ACHTERNAAM op het pakje !!!
  • Graag per kind 1 cadeau van ca. €15,00 aan te houden, om onderlinge verschillen te beperken.
  • Sinterklaas, ook niet meer de jongste, waardeert het enorm als de kindjes een zelf gemaakte PIETENMUTS OF MIJTERTJE met hun NAAM dragen!JOP
De JOP is het onderdeel van de Nederlandse Club dat zich geheel richt op JONGE EN/OF WERKENDE NEDERLANDERS in de departementen 06 en 83. Regelmatig organiseren we activiteiten waarbij tevens rekening wordt gehouden met werk- en gezinssituaties.

Lees meer…