Randonnee, 1e meerdaagse

Eerste meerdaagse   17 en 18 oktober 2017                                            

Elf leden namen in oktober deel aan de eerste meerdaagse georganiseerd door ANM Randonnée.
Op de eerste dag voerde de tocht via een smalle ‘sentier vertignineux” door de prachtige Gorges de Saint-Pierre. De fraaie herfstkleuren maakten het plaatje compleet. De groep overnachtte op 1877 m hoogte in de Gîte de Congerman, een onbemande, gerieflijke, schitterend gelegen cabane.

De tweede dag wandelde de groep door een prachtig bos naar een op 1997 m gelegen pas, om vervolgens af te dalen naar Ondres. Onderweg kon men genieten van fraaie vergezichten over de Alpes de Haute Provence. Een laatste, korte klim bracht de groep weer terug bij de parkeerplaats in Villars Heyssier, plaats van vertrek en aankomst.

De deelnemers waren na afloop unaniem enthousiast over deze tocht die zonder ongelukken en ook zonder één wanklank verliep. Hulde aan de organisatoren. Een onvergetelijke ervaring!

Het volledige verslag van de tocht is te lezen op www.anmrando.nl

Voor de maand juni staat een tweede meerdaagse tocht op het programma. Het programma daarvan is reeds te vinden op genoemde website. Lidmaatschap van de ANM Randonnée is vereist voor deelname aan de meerdaagse tochten. De contributie bedraagt slechts €15, dus dat kan geen bezwaar vormen.