Prikbord_items

Wie heeft belangstelling voor onze antieke SINGER trapnaaimachine?

Afzender Guido en Deana Smoorenburg

september 2019


Fietsendrager voor achterop de auto

Gratis af te halen bij Fernand Beckand. Stuur een mail naar fbeckand@gmail.com

september 2019


Dierenoppas in ons huis in Taradeau
Hallo, wie vind het leuk een paar keer per jaar een week op onze dieren te passen (hondenkatten ezels en kippen) in Taradeau?
Voor meer info Joost Schwartz@bastiondazur.com of  0675027688
2019

Vertalingen en (Franse) Lessen

Le Cériel Communication 

Bent u op zoek naar een vlotte en nauwkeurige vertaling van of naar het Frans? Een goede vertaling is meer dan een woord voor woord overgezette brontekst. Ik ben al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in professionele vertalingen van en naar het Frans. Als Française (‘native speaker’) en na 30 jaar gewoond te hebben in Nederland bezit ik de benodigde expertise voor uw specifieke vertaalopdrachten. 
Ik garandeer snelle levering van al uw vertalingen van of naar het Frans (waaronder Nederlands-Frans, Frans-Nederlands, Engels-Frans). Ik ga vertrouwelijk en integer met uw opdracht om.
Kortom:  Al jaren thuis in vertalen !Ik verzorg ook Franse lessen. Specifieke conversatie lessen of Franse grammatica. Alles is mogelijk en op elk niveau. Voor alle niveaus geldt dat de nadruk ligt op Frans leren spreken en verstaan. Beheersing van de grammatica is hierbij middel, nooit doel. Ik maak mijn lessen op maat naar uw specifieke (professionele) wensen. Ik geef lessen aan huis of bij u thuis. In Nederland heb ik ruim 15 jaar ervaring als docent Frans aan allerlei scholen en instituten.
Nadere informatie is te vinden mijn sitehttps://le-ceriel-communication.business.site/  

Bel gerust voor meer informatie. A bientôt !
Claire Jansen-Frasse –  leceriel@hotmail.com – +33 (0) 6 73 44 34 92    

februari 2019   

 


Hier kan uw tip staan !

Heeft u ook een tip of een vraag of een aanbod ? stuur dit dan door naar de webmaster@a-n-m.nl