Koningsfeest 27 april 2018

Koningsfeest van 15.00 tot ca. 20.00 uur in 

Traditiegetrouw organiseert De Nederlandse Club samen met JOP, de ANM en de Gouden Klomp op 27 april een groots Koningsfeest!

Alle
Nederlanders in de Var en aan de Côte d’Azur, dus ook niet-leden, zijn van harte welkom. Er zijn Hollandse hapjes, heerlijke wijnen, muziek, een vrijmarkt en allerlei activiteiten voor jong en oud.

Dit jaar wordt Koningsdag georganiseerd op Château de Saint-Martin in Taradeau.
Goed bereikbaar voor iedereen en tevens een locatie waar het feest gewoon kan doorgaan, mocht het weer tegenvallen.

Er zijn veel vrijwilligers nodig om dit Koningsfeest tot een succes te maken. Meld u aan via event@a-n-m.nl

Lees hier alles over het programma!

Vrijmarkt
Een Koningsdag zonder vrijmarkt kan natuurlijk niet! Dus ruim uw garage, kinderkamer of zolder op en maak er een ander blij mee! Per deelnemer is er een tafel beschikbaar om alles uit stallen. U kunt met uw auto en aanhangwagen tot aan de stand rijden om uw spullen uit te laden, dus geen gesjouw en gesleep.
Koningsdag vrijmarkt aanmeldingen bij Gert-Jan Neuteboom via gjneuteboom@hotmail.comKramen zijn gratis, opbouw 14 uur.

Taartenbak wedstrijd
Uiteraard is er na het succes van vorig jaar ook dit jaar weer een taartenbakwedstrijd! Bak een super taart en doe mee aan deze culinaire wedstrijd. De resultaten zullen door een deskundige jury beoordeeld worden. Na jurering mogen de bezoekers proeven of ze zich in de uitslag kunnen vinden.
Mee doen aan de taartenbak-wedstrijd zowel hartig als zoet aanmelden bij Davina Roijen davina@jopnl.com

Kinderprogramma van 16.00 – 18.00 uur
Speciaal voor alle gezinnen met kinderen wordt een ludiek kinderprogramma georganiseerd. Van 16.00 tot 18.00 uur kunnen de kinderen zich vermaken met typisch Hollandse spelletjes of zich uitleven op de stormloopbaan.

Naast al deze activiteiten kunt u uiteraard ook gewoon gezellig bijkletsen en genieten van de hapjes die worden aangeboden door de organisatie en sponsors.

Aanmelding & entrée
U kunt zich inschrijven via de website www.nedazur.org.  Op het formulier kunt u tevens aangeven of u of uw kinderen willen deelnemen aan de vrijmarkt en/of de taartenbakwedstrijd.

Voor volwassenen bedraagt de entrée €7,50 p.p. bij voorinschrijving en €10 p.p. aan de poort. Meld u dus van te voren aan! In dit bedrag is niet alleen de entrée inbegrepen, maar u krijgt ook 2 consumptiebonnen. Kinderen mogen gratis naar binnen!

BOEKENVERKOOP TEN BATE VAN DE NEDERLANDSE SCHOOL

Op de Nederlandse school in Opio, de Gouden Klomp, wordt door bevoegde leerkrachten op vrijwillige basis met veel enthousiasme onderricht gegeven in de Nederlandse taal en cultuur.
Nederlandse en Vlaamse kinderen krijgen er op ongedwongen wijze les in hun moedertaal in aanvulling op het Franse schoolprogramma.

De school is echter grotendeels afhankelijk van donateurs en kan elke financiële injectie goed gebruiken. Daarom heeft het bestuur van de ANM besloten dit jaar de opbrengst van de boekenverkoop op Koningsdag ten goede te laten komen aan De Gouden Klomp.

Heeft u boeken die u voor dit goede doel wilt doneren, neem dan, bij voorkeur vóór 15 april, via email of telefoon contact op met Jolinde van der Zijl: jolinde83@orange.fr    tel. 04 94 84 87 22

Spelregels:

Svp alleen (relatief) recente titels inleveren, maximaal 40 boeken per huishouden.

Inleveren op Koningsdag bij de ANM boekenkraam op de vrijmarkt niet later dan een half uur na de aanvangstijd van de festiviteiten. Echter, indien enigszins mogelijk al vóór die dag op een inbrenglocatie waar Jolinde u over kan informeren.

 Indien u uw niet verkochte boeken terug wilt hebben: graag deze na afloop zelf afhalen bij de boekenkraam.