Kerstconcert Seillans 10 dec. 2019

EEN EVENEMENT DAT U NIET MAG MISSEN.

Op dinsdag 10 december van 18.00 uur – 19.45 uur met apéro en diner.

Ondertussen is het bijna een traditie geworden; het Kerstconcert georganiseerd door de Nederlandse Club. Voor de vijfde keer alweer zal de  prachtige uit de elfde eeuw stammende Saint Léger kerk in het schilderachtige Seillans de lokatie vormen voor ons Kerstconcert.

Een mooi en sfeervol begin van de Kerstperiode met de mogelijkheid om bij het aansluitend gezellige apéro en diner bij te praten met vrienden en kennissen of nieuwe vrienden te maken. Op veler verzoek en na de successen in vorige jaren is door de organisatie weer gekozen voor een optreden door het trio uit het Orchestre de Nice, onder leiding van Magali Pyka de Coster(harp). Naast tal van klassieke werken zal dit trio ook enkele kerstliederen ten gehore brengen waarbij u kunt meezingen.

Het concert begint om 18.00 uur en zal duren tot ongeveer 19.45 uur.
Na afloop van het concert lopen wij door de schilderachtige straatjes naar het centrale plein van Seillans (totale afstand iets meer dan 100 meter) waar het  restaurant « La Gloire de mon Père « is gelegen. Hier wordt na een apéro het 3 gangen diner geserveerd.

De totaalprijs voor concert + diner( inclusief wijn en koffie na) bedraagt €48,50
Zij die alleen het concert willen bijwonen betalen €17,50

Op 30 meter afstand van het restaurant is op de Place de la République voldoende parkeerruimte aanwezig.

Aanmelden, in verband met de reservering in het restaurant,  graag voor 1 december uitsluitend per mail aan: alexander.vancuyk@orange.fr onder vermelding van naam, aantal personen, concert of concert+diner (eventuele dieetwensen svp meteen aangeven).

Betaling per bank naar:  NL45INGB 0008 0722 29 ten name van DNC.
Inlichtingen bij José van Cuyk: 04 94 47 62 85