Foto’s en meer autopuzzeltocht 22 sept. 2017

De 35ste editie van de ANM autopuzzeltocht is weer gereden en wel met 32 auto’s!

Start bij Ludovic de Beauséjour aan de D10 bij Lorgues met prima weer.
Onderweg waren schitterende nieuwe weggetjes, kapellen en oude burchten te ontdekken en ging de route  door de Haute Var. We kwamen in of reden door  Entrecasteaux, Salernes, Villecroze, Aups en meer….
Een schitterende lunchplek met veel lekkers te eten, was voor de deelnemers ingericht op het domein van Château de Taurenne tussen Aups en Tourtour waar ook de verschillende soorten olijfolie geproefd konden worden. Op dit domein staan 11.000 olijfbomen!

Daarna lac St. Croix, Baudinard, Moissac en via Aups verder naar Fox Amphoux op de berg met schitterend uitzicht en tevens het eindpunt van de rit. De hele dag waren we regelmatig in beweging door alle vragen die beantwoord moesten worden. Een wandeling door Villecroze en regelmatig  auto uit, zoeken, lezen, meten en gokken.

Château de Taurenne

In Fox Amphoux, dat prachtige verstilde dorpje zonder een enkele winkel, werden de antwoordlijsten ingeleverd en kon men op een terras verderop in Sillans de dorst lessen, waarna de dag met een apéritief en diner werd afgesloten in restaurant Le Grand Chène.

Met ongeveer 80 ANM-ers in een ruimte was het natuurlijk weer een forse aanslag op de oren, maar toch kon voorzitter Arjen van Geuns het gepraat enigszins dempen en de spanning verbreken door de winnaars bekend te maken. Dat waren Dirk en Hanneke Vermey die de gebruikelijke wijn èn het applaus in ontvangst namen.

Op veler verzoek gaf Arjen nog een aantal antwoorden op vragen waarop natuurlijk ook weer de nodige reacties kwamen. Kortom een gezellige rumoerige en ook smakelijke avond en afsluiting van deze mooie dag.

Met veel dank aan de organisatoren die hier weer heel veel tijd ingestoken hadden.
Cees en Elly BosDick Lankamp en Hans Bicknese, Anky en Arjen van Geuns


Hierbij ook zoals beloofd, de SCORE LIJST. Winnaar, RU en Poedelprijswinnaar, zijn aangegeven. Het moge duidelijk zijn dat de Poedelprijs het gevolg was van pech met de auto in de ochtend!!
Wij zijn als organisatoren zeer blij met de toezegging van Joep Helmes, en Marigot om de tocht voor volgend jaar te verzorgen! Dit zonder arm twisting, of andere overredingstactieken!!

Dank voor deelname, en hartelijk gegroet namens alle organisatoren,

Arjen van Geuns


Heeft u nog een leuke foto toe te voegen, stuur die dan naar webmaster@a-n-m.nl

Klik op een foto om te vergroten