Uitnodiging SOLAR boatraces Monaco

Een unieke kans voor ANM/DNC leden!

Omdat er in Frankrijk meer dan 2500 Nederlandse ingenieurs wonen, organiseren de vier technische universiteiten naar aanleiding van de Solar & Engergy Boat Challenge in Monaco een speciaal event. De Solar Boat studenten teams van TU Delft en van UTwente nemen deel aan deze wedstrijd en willen u graag meenemen in hun reis naar deze competitie en hun dromen en verwachtingen van deze race. Dit event wordt door TU Delft, de Nederlandse Club Côte d’Azur en ANM georganiseerd. 

We nodigen, samen met Zijner Majesteits Consuls te Nice en Monaco, de Nederlandse gemeenschap in Zuid Frankrijk en de alumni van de vier technische universiteiten uit om op 2 juli naar Monaco te komen. In Musée Océanographique de Monaco ontvangen wij jullie om 17 uur voor een presentatie van de twee studententeams. Zij zullen jullie meenemen in de reis naar deze competitie, de dromen die zij hebben en hun verwachtingen van de race. Aansluitend is er een netwerk borrel op het dakterras van het museum. We vragen een bijdrage voor de catering van 7,50 EUR per persoon.
Tijdens dit event zal Engels de voertaal zijn.

De Nederlandse verenigingen regelen indien gewenst uw vervoer. U kunt op drie opstapplaatsen (Draguignan, Mandelieu of Nice) deze bus naar Monaco nemen. In Monaco zal een gezamenlijke lunch plaats vinden, waarna er een wandeling langs de kade met de Solar Boats plaats vindt.

Om 17 uur begint het event in Musée Océanographique de Monaco.

Rond 20 uur zal de bus vertrekken en u weer op uw opstapplaats afzetten.

De totale kosten voor bus (€ 25), lunch (€ 34) en deelname event ( € 7,50) komen op 66,50 EUR per persoon.
NB: Deze dagtrip kan alleen worden aangeboden bij voldoende animo.

U kunt zich opgeven via de website van de DNC mbv de volgende link.

Uw kunt uw kosten voor deelname, onder vermelding van voor welke onderdelen, overmaken op de rekening van De Nederlandse Club te Peymenade NL45 INGB 0008 0722 29.
Zodra uw betaling binnen is, bent u verzekerd van een plekje.

Open TU Delft alumni event Monaco
Dinsdag 2 juli 2019
Tijdstip: 17.00 – 20.00
Plaats:Musée Océanographique de Monaco
Kosten: 7.50 p.p.

Met dank aan:

Kent u andere Nederlanders die wellicht ook geïnteresseerd zijn in dit event? U kunt deze uitnodiging gerust naar hen doorsturen.

Ik hoop u op 2 juli in Monaco te ontmoeten!

Met een vriendelijke groet uit Delft,

Anouk Dijkstal – TU Delft Alumni Relations
Paul van Cuyk – voorzitter De Nederlandse Club aan de Côte d’Azur
Cees Bos – voorzitter ANM (Association Néerlandaise du Midi)
Raf Hetzler en Max van der Schalk namens de beide Nederlandse Verenigingen ter plaatse

 

Help de TU Delft Solar Boat naar Monaco
Het TU Delft Solar Boat Team heeft een tweede trailer nodig om de solarboat naar Monaco te vervoeren. Zij hebben uw hulp nodig!

Doneer nu: www.supporttudelft.nl/solarboat