De Alleengaanden Groep

Doorstart voor Groupe Unique  –  nu: De Alleengaanden Groep    

In FEBRUARI zal Groupe Unique een doorstart maken. De nieuwe naam voor deze vaste activiteit luidt: De Alleengaanden Groep. Marja Engelbracht-Brummer wordt de nieuwe voortrekker.

Dit zijn haar plannen voor de groep.

“Vanaf februari 2018 wil ik graag mijn steentje bij gaan dragen aan de ANM in de vorm van het voortrekken van de ‘Alleengaanden Groep’.

Ik zie dit als een groep leuke, gezellige en actieve mensen, vrouwen en mannen, die in zijn voor leuke dingen die ze niet zo snel alleen zouden doen. Je hoeft niet persé alleenstaand te zijn om je aan te melden, maar het is niet de bedoeling dat je samen met je partner naar de activiteiten komt.

Qua activiteiten om samen te ondernemen denk ik aan een bezoek aan een museum, concert of film. Maar ook aan een cursus olijven snoeien, tuinornamenten maken, koken etc.

Ik zou in februari graag starten met een gezamenlijke lunch om kennis te maken met elkaar. Ik verwacht dat iedereen die deelneemt tegen die tijd zijn/haar gedachten heeft laten gaan over mogelijke plannen. Ik kan en wil de kar niet in mijn eentje trekken, samen doen is ook samen denken”.

Opgeven voor deze nieuwe activiteit via event@a-n-m.nl onder vermelding van naam, adres en e-mail adres.