Bridgeclub Flayosquet

Er zijn maar weinig (of geen) plaatsen op de wereld waar het hele jaar bridge wordt gespeeld onder de platanen.

Maar wel in de VAR! Op de tennisbaan in Flayosquet, onder de rook van Flayosc. Eigenlijk “vlak naast” de tennisbaan, in het kleine restaurantje “Juste”. Iedere tweede of derde vrijdag van de maand starten we daar het weekeinde al vroeg in de vrijdagmiddag. Met veel bridge elan. Bridge, borrel en diner (nou ja, avondeten). Goed voor de hersenen en vaak ook voor de lachspieren. Er is plaats voor maximaal 28 spelers/speelsters per keer.

IMG_2494Belangstelling? Aanmelden kan bij Henk Breukink, Raf Hetzler of Dick Venderbos. We zetten je na aanmelding op de lijst van deelnemers. Je ontvangt vervolgens iedere maand de uitnodiging per e- mail. Je meldt je dan per keer aan of af. Tot zo ver is alle gratis. Maar meespelen kost geld!! Te weten 2,50 euro per persoon per keer! Consumpties en diner wel voor eigen rekening, helaas. Het is maar dat jullie het weten. Voor je financiële planning!

En bedenk: Er zijn veel leuke bezigheden om je tijd mee te vullen. Maar bridge is bijna altijd goedkoper. En het werkt ook als het regent. En je hoeft alleen maar een pak kaarten in je zak te hebben. En je kunt je partner de schuld geven als het fout loopt! Kortom: Wij hopen nog vele jaren te bridgen onder de platanen.

Bridge: elke tweede of derde vrijdagmiddag van de maand.

Dick Venderbos Tél.  04 94 99 18 12
email  dick@venderbos.com 

Henk Breukink   Tél.   04 98 10 25 52
email    breukinkinfrankrijk@hotmail.com