Bestuur

Arjen van Geuns, voorzitter

asvangeuns

Geboren eind 1944 in de Steeg bij Arnhem, en groeide op in Gelderland , Middelburg, en den Haag.
Studeerde technische natuurkunde in Groningen, en werkte mijn hele carriere in de Petrochemie. Eerst in Nederland, later in Singapore en Frankrijk, allemaal in Shell.
Tot slot nog vier jaar in Indonesie voor een locale maatschappij.
Ik heb twee zonen, ben getrouwd met Anky en wij wonen permanent in Aups.
Ik heb de tijd om deel te nemen aan het besturen van de ANM, en wil die tijd met plezier inzetten.

Eduard de Blécourt, penningmeester en vice-voorzitter

edeb

Na in het Haarlemse te zijn opgegroeid, heb ik in Leiden notarieel recht en vervolgens postdoctoraal fiscaal recht gestudeerd.
Na drie jaar als adjunct-inspecteur van ’s Rijksbelastingen te hebben gewerkt (waarvan twee jaar op het Ministerie van Financiën), ben ik overgestapt naar, zoals dat toen heette, de tegenpartij: de belastingadvieswereld. Eerst werkzaam bij de grote kantoren en vervolgens steeds kleiner tot de laatste paar jaren als eenpitter (thans zzp-er geheten). Daarnaast ben ik 35 jaar lang een van de auteurs van de Elsevier Belasting Almanak geweest.
Met echtgenote Connie bezitten wij twee fijne stekjes in Zeist en Flayosc. Wij genieten van twee volwassen zonen, eentje woont (met vrouw en ons kleinkind) ook in Zeist, de ander (met vriendin) ver weg in Sydney.
Nu ik mijn werk en auteurschap heb beëindigd, heb ik tijd om mij op andere manieren nuttig te maken en ik hoop dat o.a. binnen het bestuur van de ANM te kunnen doen.

Olga Stulemeijer, secretaris

IMG_1606

Ik ben Olga Stulemeijer- de Beer, geboren te Oisterwijk in 1952.
Mijn echtgenoot heet Cees en we wonen sinds 2008 in Cotignac (VAR), en zijn vanaf 2010 lid van de ANM.
Mijn carrière is heel divers geweest; maar de nadruk ligt het terrein van loopbaan advisering en outplacement, en personeelsmanagement voor een internationaal project in China.
Mijn motivatie om nu in het bestuur van de ANM plaats te nemen is mijn ervaring in te kunnen zetten om zo ook mijn steentje bij te dragen voor de ANM!

 

Amy Geerts, event coordinator en vertegenwoordiger van de redactie van ANM nieuwsbrief

Geboren op Scheveningen in het ‘rampjaar’. Gymasium alpha gedaan en in Leiden afgestudeerd in de Engelse Taal en Letterkunde. Daarna in de PR gewerkt. In het kader van het werk van mijn echtgenoot – managing partner bij wat nu Accenture is – veel van de wereld gezien en in Zuid Afrika gewoond. Na terugkomst in het Gooi uiteindelijk toch gekozen voor een carrière in het onderwijs: met collegae een tweetalige opleiding opgezet en gedurende een lange reeks van jaren coördinator tweetalig onderwijs geweest. In juli 2015 heb ik afscheid genomen van het onderwijs.
Sinds 1999 hebben wij een tweede huis in St.Raphael (Valescure) aan de golf. Daar verblijven we nu een groot deel van het jaar. Daarnaast hebben wij nog ons “ huis in Huizen aan de hei”. Onze zoon en dochter wonen en werken in Amsterdam.
Ik beschik over veel ervaring mbt het organiseren van evenementen en vind het leuk om voor de ANM evenementen te organiseren. Daarnaast ben ik sinds kort hoofdredacteur van het ANM Nieuws.

 

 

Joost Schwartz, event coordinator

joostcropped

Ik ben bestuurslid per 6 november 2015 en ik zal mij vooral bezig houden met het coördineren van activiteiten. Sinds 1999 ben ik woonachtig in Zuid Frankrijk waar ik mijn eigen bedrijf begonnen ben dat zich bezig houdt met het verhuren en verkopen van villa’s, een tweede bedrijf verleent onderhoud en service aan deze huizen of hun eigenaren. Voor die tijd was ik werkzaam in de psychiatrie en daarna heb ik een bouwbedrijf gehad in Nederland dat gespecialiseerd was in het verbouwen van monumentale panden.

Ik woon sinds vorig jaar in Taradeau samen met mijn man Peter, 5 honden, 2 katten,7 kippen en een haan. Ik ben meteen begonnen met een grote klus: de voorbereidingen voor het lustrumfeest in 2016. Ik wil de leden  vragen mij vooral te benaderen als ze een leuk idee hebben voor een activiteit voor het komende jaar!

 

 

 

 

Maarten van Veen , bestuurslid

DSC03400B - Copie

Geboren  2 mei 1938 te Den Haag, getrouwd en twee dochters.

Studeerde rechten in Leiden, en had een internationale carrière bij Unilever en Texas Instruments.
De laatste 10 jaar een eigen kantoor voor juridische en fiscale diensten in Parijs.
Woon ca 40 jaar in Frankrijk, waarvan 12 in de PACA.
Meen mijn ervaring nuttig te kunnen inzetten ten behoeve van de ANM.