Kasteeldag Maison en France

Zondag 25 november is het weer zover. Dan zijn eigenaren, kopers en dromers van een huis in Frankrijk weer van harte welkom op de jaarlijkse Kasteeldag die Maison en France organiseert op Landgoed Zonheuvel in Doorn (Utrecht). De jaarlijkse dag waarop je je bij laat praten over onderwerpen als kopen, verkopen, verhuren, verbouwen en meer… als (toekomstig) eigenaar van een ‘Maison en France’

Een informatieve dag met…

  • Aanbieders van onroerend goed
  • Projectontwikkelaars in Frankrijk
  • Adviseurs, bouwers en architecten
  • Verenigingen van landgenoten in Frankrijk
  • Seminars over praktische onderwerpen

Ook de ANM is op 25 november weer aanwezig om onze leden te ontvangen en meer bekendheid te geven aan onze vereniging bij kopers in onze regio.
Zelf eind november in Nederland ? Kom dan naar Landgoed Zonheuvel in Doorn (Utrecht) waar vanaf 11.00 uur de deuren open gaan om je te informeren over belangrijke onderwerpen. Met de informatie verstrekt in de diverse seminars en door de verschillende exposanten ben je in één dag helemaal bijgepraat.

ANM leden kunnen in de online kaartverkoop op www.maisonenfrance.com, entreetickets bestellen voor slechts €10 (ipv €15 aan de kassa). Maak daarvoor gebruik van de kortingscode (MAISON18-ANM).

Meer informatie op  www.maisonenfrance.com/maison-en-france-kasteeldag-2018