35ste ANM autopuzzeltocht 22 september

De 35ste editie van de ANM autopuzzeltocht zal plaatsvinden op vrijdag 22 september 2017.  Deze rit is één van de oudste activiteiten van de ANM en staat traditioneel ook open voor DNC leden.

Parcours ook dit jaar in de Var, grotendeels de Haut Var. Het zal u naar onze verwachting voeren door vele onbekende gedeelten van het mooie department. Het woord “Haut” zal niet loos blijken, maar maakt u zich niet ongerust: het parcours is geschikt voor gewone,  niet “AWD”, voertuigen.

De opzet zal zijn om het “primaat” niet te laten toevallen aan de beste Googlers onder ons, maar meer aan de meest oplettende lezers en kijkers!  En vooral is het doel  om een ieder een fijne en amusante dag in de mooie natuur en in de dorpjes waar we doorheen komen, te bieden. We zijn blij een unieke locatie voor de lunch te hebben gevonden en ook start en finish zullen verrassend zijn.

De organisatie is in handen van Anky en Arjen van Geuns, Cees en Elly Bos, Hans Bicknese en Dick Lankamp.

Vertrekpunt en Programma:

♦ Ontvangst vanaf 09.30 bij Ludovic de Beausejour, route Salernes, D10, Flayosc (de SPA ligt ook aan deze weg; Ludovic  ligt iets meer richting LORGUES aan de andere kant van de weg).
Rijdend van Lorgues naar Salernes, de D10, zie je eerst aan de rechterkant de ingang van Chateau de Berne, daarna het bord rechts naar de monastère St Michel du Var, en binnen een korte afstand daarna links ( andere kant dus), LUDOVIC. Wat op valt zijn de oude auto’s die er staan, hoewel die er om 9.30 wellicht nog niet staan.
Rijdend van Flaosc richting Salernes,neem de D10 naar links richting Lorgues. Op de hoek links ligt het SPA, het asiel voor huisdieren. Na ongeveer twee km ligt rechts Ludovic. Van deze kant opletten, het staat aan, maar je kan er makkelijk voorbij gaan.
Klik op KAARTJE voor een overzicht.

♦ Hier zullen de instructies en starttijden worden verstrekt, terwijl u naast de koffie kunt genieten van sfeervolle “klassiekers”.
♦ De  deelnemende equipes vertrekken vanaf 10.15 uur in volgorde van registratie.

♦ Rond de klok van 18.00 wordt het diner geserveerd en vindt de prijsuitreiking plaats. Verwachte eindtijd: 21.00 uur.

Inschrijving:

Vul onderaan het digitale inschrijfformulier in, waarin u ook uw voorkeur voor vlees/vis/vegetarisch voor het hoofdgerecht kunt aangeven. Via uw e-mailadres krijgt u de bevestiging van uw inschrijving en de nadere informatie.
Een eventuele cheque opsturen aan:
Arjen van Geuns, 93 Chemin Rural du Plan, 83630 Aups, e-mail a.s.vangeuns@gmail.com

Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van uw inschrijfformulier of betaling via de bank.
De inschrijving is beperkt tot 30 equipes!  Meld u dus snel aan!
Aanmeldingen boven de 30 equipes komen op een wachtlijst.
De inschrijving sluit definitief op 8 september.

Betaling:

De kosten van deelname bedragen € 45 pp. Dit bedrag onder vermelding van “autopuzzeltocht” graag overmaken op een van de navolgende rekeningen:

ABN/AMRO NL12 ABNA 0439 6478 00
Ten name van Mr.E.A.de Blécourt inzake ANM
*
Crédit Agricole:
Association Néerlandaise du Midi
IBAN: FR 76 1910 6000 0307 3314 5000 097

klik hierna op 

INSCHRIJFFORMULIER